Produkter fra Haix

Sko for fremtiden:
Som en innovativ og høyteknologisk skoprodusent oppfyller Haix de høyeste standardene for funksjonalitet, kvalitet og design. Våre kunder overlater oss til deres hverdagssikkerhet, både i løpet av jobben, fritiden og døgnet rundt hvis det er behov.

Målet til Haix er intet mindre enn å tilby våre lojale kunder de beste skoene i verden! Produksjonen foregår kun på toppmoderne produksjonsanlegg i Europa.

Haix - Made in Europe:
All produksjon er i Europa - noe som sikrer kvaliteten. Som en av verdens største leverandør til offentlig sektor er Haix et trygt valg for deg.Haix har en omsetning på totalt 1,7 milliarder kroner og produserer omlag 10.000 par med sko og støvler om dagen!

Sko i kvalitetsikker stand:
Haix har etablert et av verdens mest moderne testlaboratorier for å sikre et kontinuerlig høy produktkvalitet. Målet til Haix er å overskride de minste juridiske standardene som er fastsatt med størst mulig margin. Dette gir ekstra sikkerhet, mer komfort og bedre kvalitet. Pågående kvalitetsovervåkingsprosedyrer sørger for at det samme høye kvalitetsnivået opprettholdes under produksjonsprosessen. Dette ambisiøse målet er garantert gjennom en rekke testprosedyrer.


1
Viser 1 til 12 (av 12 produkter)