Produkter fra Opinel

Lommekniven du strengt tatt ikke klarer deg uten.

Når sluttet man egentlig å gå med lommekniv? Vi tør påstå at livet blir hakket bedre med en lommekniv. Til det eplet du skal dele med turkompisen, den pølsepinnen du trenger til bålgrillingen, tauet som skal kuttes eller bare følelsen av å være klar til å redde dagen – litt sånn som MacGyver.

Med en historie som daterer tilbake til 1890 er det ikke rart lommekniven til Opinel er blitt en klassiker. Men det er ikke bare historien som gjør Opinel til en favoritt; håndverket, råmaterialene, verdiene til selskapet – alt er en del av pakken som har satt Opinel på kartet.Opinel er franske – og da sier det seg nesten selv at det er mye følelser knyttet til produktene. Lidenskapen for god mat, for naturopplevelsene og for samholdet.

For Opinel er det viktig å produsere på en måte som etterlater minst mulig avtrykk i naturen, det er viktig at menneskene i selskapet har det bra og det er viktig å beholde produksjonen i alpene – der den har vært siden starten. Opinel kommer til å fylle et lite tomrom du ikke var helt klar over at du hadde. Men når du først har introdusert lommekniv tilbake i livet ditt, blir det plutselig litt vanskeligere å se for seg et liv uten.


1
Viser 1 til 12 (av 12 produkter)