Om oss

HØSTENS ÅPNINGSTIDER:

Mandag - onsdag     10 - 17
Torsdag og fredag   10 - 19
Lørdag                      10 - 15
Søndag                     12 - 18

 

Vi er en liten selvstendig, lokal butikk etablert i 2018 i hjertet av Numedal – nemlig Lampeland. Vi tilbyr friluftsbekledning, -sko og -utstyr til dame, herre og barn. I tillegg har vi også det du måtte trenge til jakt, konkurranse- og skiskyting. 

Vi ønsker å gi deg som kunde en handleopplevelse utenom det vanlige. Både i vår koselige butikk på Lampeland og her i nettbutikken vår. Vår butikk er alt annet enn en "kjøpesenterbutikk" - og som en kunde sa så fint "liten utenpå - stor inni".  Vi har ingen tilknytning til kjede så vi velger derfor ut merker selv, som gir en unik sammensetning både innenfor produkter og pris. Vi er også behjelpelig med bestilling fra våre leverandører om det er varer vi ikke har i butikken. Vi strekker oss langt for å gi deg den beste servicen :) 

 

Det er alltid full fart hos oss med varer, innredning av butikk, prosjekter og ideer, men vi vil alltid ønske deg velkommen inn til oss og prioritere deg - både i butikk og nettbutikk! Med få ansatte vil du kunne kjenne igjen oss som jobber her om du skulle komme tilbake :) Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger tips og råd. Vi svarer deg etter beste evne, og deler gjerne egne erfaringer med produktene vi har i butikken. 

 

Hvem er vi? 

 

Friluftsbua AS
Numedalsvegen 1965
3623 Lampeland

TLF: 477 02 666
E-post: ola@friluftsbua.no 
Org nr: 920771858