Trygg Handel

 

Vi i Friluftsbua ønsker å gjøre handelen trygg og forutsigbar for deg som kunde, og vi gjør daglig tiltak for å opprettholde et trygt tilbud. Det kan for noen ikke oppleves trygt nok, og spesielt nå i tiden frem mot jul hvor det til tider kan være større pågang på julegavehandel. Det er viktig for oss at du sitter igjen med en god opplevelse etter å ha vært hos oss og vi ønsker da å gjøre noe mer. 

 

Dugli (veldig) Trygg Handel i Friluftsbua gjennomføres på den måten at du booker tid i utvalgte tidsrom utenfor vår ordinære åpningstid for deg alene, vennegruppe eller familiemedlemmer (maks 6 personer pr. gruppe). Dere får 30 - 60 min til rådighet, og både butikk og ansatt helt for dere selv. På denne måten er det lettere for oss å kunne gi deg tips, råd og veiledning på en god og trygg måte, samtidig som du føler deg trygg i de omgivelsene du er i. Vi har også bedre tid til å kunne hjelpe deg med f.eks gaveinnpakning. Tilbudet er helt gratis og uforpliktende! 
 

I korte trekk er dette Dugli Trygg Handel hos oss:

 30 - 60 min i en butikk kun åpen for deg og dine

 Egen ansatt som hjelper deg med størrelse, tips og råd

 Hjelp til gaveinnpakning om du ønsker det

 Byttelapper på julegaver frem til 6. januar 
 

I første omgang vil booking være tilgjengelig innenfor følgende tidsrom: 
Mandag - fredag kl 8.15 - 9.45
Onsdag kl 17.15 - 18.15
Lørdag kl 15.15 - 16.15

Booking må foretas minst 24 timer før og det er mulig å booke inntil 60 min. Dersom dere ønsker lett servering er dette også mulig mot betaling, men må avtales med oss i forkant. 

All booking skjer på:
Telefon: 477 02 666
Mail: ola@friluftsbua.no // christine@friluftsbua.no

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, vi ordner det meste!