Vi leier ut flere pakker med Sup brett! (Brett, padleåre,leash (ankelfeste) pumpe, vest og bæresekk)

Kr. 250 for 3 timer
Kr. 300 for hel dag
Kr. 500 for to dager

Hentes enkelt ved vår butikk på Lampeland, uansett tid på døgnet!

Send oss en mail på post@friluftsbua.no eller ring oss på 477 02 666 for å avtale booking!
Husk å oppgi ca vekt på de som skal bruke utstyret, med tanke på vester!

Hva er Sup? Og for hvem?
SUP er rett og slett et brett man kan stå på å padle. Det kommer seg omtrent lydløst frem i vannet, og man kommer svært tett på naturen. Man bør ha normal balanse, men de fleste fra 8 – 70 år kan gjøre dette. Man kan også sitte på knærne å padle. Å padle sup er en god mulighet for tankevirksomhet og nærhet til naturen. En kveld på Supbrettet på Vatnebrynsvannet eller Strandevannet, kan være en super date med den du er glad i.  

Informasjon om utleieproduktet: 
Sup brettet og utstyret er i en sekk, som kan bære på ryggen. I sekken er det også plass til mat og badetøy etc. Brettet pumpes opp på 2 – 3 minutter, og tømmes på en knapt minutt. Vi gir enkel opplæring i både fylling, og tømming av brett samt noen tips om padling og steder dere kan padle.

Brettene våre er bestselgeren fra Starboard.

Med nesten 11 fot lengde får du god retningsstabilitet og fart når du skal padle på lengre turer. 33 tommer bredde gir masse stabilitet og trygghet under alle forhold. 5,5 tommer tykkelse gir brettet over 300 liters volum, som igjen gir stor stivhet og gjør så brettet tåler mye vekt. Brettet har bærehåndtak og veier kun 8 kg. Med elastiske stropper foran på brettet kan du lett feste bagasje om du skal på tur. Finnen monteres enkelt uten verktøy. Brettet kan rulles og pakkes ned i medfølgende bag som også har bærestropper så man kan ha den på ryggen. Våre brett leies ut med en justerbar carbon åre. 

Et solid brett av beste kvalitet som sikrer deg glede og gode opplevelser i mange år.

Handlekurv
Skroll til toppen